kristallkyrkanRutor.jpg

Välkommen till Kristallkyrkan!

Kristallkyrkan finns i den lilla orten Vretstorp som ligger i södra Närke i Hallsbergs kommun. Vi är en en helt ekumenisk församling som tillhör både EFk och Equmeniakyrkan. Vi vill vara en öppen kyrka och vara en naturlig del av vårt samhälIe. Till oss är du välkommen precis som den du är. I menyerna här ovan hittar du information om olika aktiviteter, samlingar och vad vi tror.

På gång

2/7 10:00 Gudstjänst i Bäcksjökyrkan
Vi startar de gemensamma gudstjänsterna med Bäcksjökyrkan.
9/7 10:00 Gudstjänst
Predikar gör Per-Ola Eklund
16/7 10:00 Gudstjänst i Bäcksjökyrkan
Mer

Glasscaféer i sommar

Sol-glasscafe.jpg

Sommar betyder glasscafé och så även denna sommar. Onsdag 28 juni kl 19-21 är det dags för det första och och sedan följer det ytterligare två glasscafé-kvällar 12 juni och 9 augusti.
Välkommen!

Ny ungdomsledare på väg!

Rebecka-bild1.jpg

Söndagen den 4 juni på församlingsmötet togs beslut om att anställa Rebecka Hassel som ungdomsledare i församlingen. Tjänsten är på heltid.
Rebecka Hassel är 22 år och kommer närmast från en anställnig i Snavlunda/lerbäcks församling där hon jobbat som församlingsassistent.
Rebecka börjar sin tjänst i slutet av augusti och det kommer en mer utförlig presentation av henne när hon är på plats.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in